Search

Rruga Faik Konica, Tiranë.

@pizzeri_romagna

Restorant, Pizzeri, Bar si edhe shërbim taxi nga ora 9:00 - 23:00. Ejani dhe shijoni gjithçka që ju e kërkoni ose kontaktoni në 0696355510.