EMAIL

Linn Grubbström
@frokenkraesen
Direktør, kogebogsforfatter, fotograf og opvasker i minimediehuset Frk. Kræsen. Svensk i København.

One Pot Vodka Pasta

in partnership with Muir Glen
My Recipes
Coconut Milk And Cinnamon Scented Rice Porridge
It's almost Christmas, which means that it's rice porridge time. Yay! I cook my porridge with coconut milk instead of cow milk and serve it with lots of cinnamon. If you want to give my dairy-free version a try, there's a recipe at both Frk. Kræsen and My Nordic Food Tales
Recipe
Ribs-sæsonen er her snart. Jeg er totalt klar, for få ting smager bedre end den her crumble med ribs og hvid chokolade. Opskriften er på bloggen (link i bio).
Fredag, forårsfornemmelser og orange drinks er da bare den bedste kombination ☀️
Grabbing some cake... #Pussyhatglobal #internationalwomensday
Det er den slags mandag, hvor chokolademousse til eftermiddagskaffen føles som en god idé. Den er forresten lavet på avokado. Opskriften ligger på bloggen (link i bio)???
Den perfekte søndagsaftensmad når man har brugt en hel weekend på at drikke øl og spise chips og svenske fastelavnsboller. Snup opskriften på de her kålwraps med laks på bloggen (link i bio).
I morgen er den svenske fastelavnsbolle-dag, og jeg glæder mig ??? Snup opskriften til semlor over på YouTube (link i bio).
Leftover-søndag med fiskeburger og sodavand. Den bedste kombination!
Tip 2 hvis du vil gøre en almindelig kage klar til nytårsfest: Pynt den med friske hindbær, en smule frosting i en stjernetyl og guldstøv.
Quite happy that I have one pumpkin waffle left for my afternoon coffee today.